Interstuhl

Iroda, konferencia, tárgyaló és vendégváró székek

Az Interstuhl egy német családi vállalkozás, mely kiváló minőségű termékeket, elsősorban irodai székeket állít elő. A vállalkozás alapfilozófiája a kézműves előállítás adta precizitáson nyugszik, és nagy hangsúlyt fektet a partnerekkel való személyes kapcsolattartásra, melyet minden időben a hosszú távú piaci együttműködés jellemez.

Az emberek napjainkban meglehetősen sok időt töltenek üléssel, és ez a tény megköveteli hogy magas szintű szakértelemmel készített székek kerüljenek gyártásra. Mottónk, mely egyben a piaci előnyt is jelenti számunkra: „ Az ülés tudománya”. Az Interstuhl egy kiváló minőségű termékeket előállító német cég, mely a világ számos országába értékesíti termékeit. Jól jellemzi hogy a termékek 42%-a exportra készül. A gyár helyileg 1 óra autóútra Stuttgarttól délre található. A termékeket a kivételes design, kitűnő ergonómia, és a magas fokú környezettudatos előállítás teszi egyedivé a piacon. A gyártó számára rendkívül fontos, hogy minden alkalomra, minden irodába, az élet számos területére kínáljon megfelelő árú, magas minőségi jellemzőkkel bíró termékeket.

 


Cégünk a Ten Technic Kft. 2009 óta foglalkozik az Interstuhl termékek forgalmazásával. Magyarországon már számos partnerünk használja ezeket a remek irodai székeket, legyen szó akár tárgyalóról, vezetői irodáról, vagy ipari körülményekről, megtaláljuk az Önnek leginkább megfelelőt.

 

Reméljük hamarosan Önt is partnereink között üdvözölhetjük!

 

Néhánya adat az Interstuhl gyárról:

Központ: Meßstetten-Tieringen
Gyár mérete: 56 000m2
Dolgozók létszáma 2015-ös adat szerint: több mint 800 fő

 

Minősítések:

Certified to DIN EN/ISO 9001 seit 1993.
Certified to BS OHSAS 18001:2007.
Certified to VO (EG) Nr.1221/2009 (EMAS).
Certified to DIN EN ISO 14001:2009.

 

Adatvédelmi- és Adatkezelési Szabályzatunk

Adatkezelési tájékoztatónk

A németországi üzem